Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.pmv.solutions.

Ansvarig för företagets datasäkerhet och personuppgiftsansvarig (DPO)
Helena Jälthammar
helena@pmv.solutions
+46736963100
Friggeråker Lundagården
52196 Falköping
Sverige

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När du fyller i ett kontaktformulär, tillhandahåller oss information direkt, anmäler dig till aktiviteter som företaget bjuder intill samlar vi in de uppgifter vi behöver om dig. Exempelvis är namn, adress, e-postadress, mobilnummer, köphistorik, kundsegment, produktval, erbjudanden, sök- och användarbeteende på vår webbplats, ip-adress samt din kommunikation med oss hjälper oss att i vår kontakt med dig behandlar vi för att kunna rikta personliga erbjudanden till dig, skicka nyhetsbrev samt kommunicera med dig vid frågor, synpunkter etc.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina uppgifter med tredjepart.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi båller dina uppgifter så länge vi har eller att det krävs en laglig affärsmässig relation.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du alltid kan få tillgång till att ändra, begränsa, skicka eller radera din information. Återkalla ditt samtycke för behandling av uppgifter och ange eventuella klagomål angående behandlingen av personuppgifter til Datainspektionen. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala ändamål.

Från vilka utomstående parter arbetar vi med.

PMV Solutions har anlitat olika tjänsteleverantörer för att kunna tillhandahålla bland annat IT-tjänster och marknadsföringstjänster. De är även skyldiga enligt lag och avtal att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter.

PMV Solutions har ONE.com som webhotell och mailleverantör och de är personuppgiftsbiträde för de uppgifterna.

PMV Solutions har Infusionsoft som kunddatabas och är en dataprocessor.

PMV Solutions har Red flag som utför bokföringen.

PMV Solutions har tidsbokning hos Bokadirekt.se

KONTAKT

Om du har några frågor gällande denna policy, behandlingen av dina Personuppgifter, eller vill utnyttja någon av dina rättigheter såsom att begära ett registerutdrag, är du välkommen att kontakta oss.

Helena Jälthammar PMV Solutions

helena@pmv.solutions

0736963100

Friggeråker, Lundagården

52196 Falköping

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng